Huispaaskaars 2022

Op 17 en 18 april is het Pasen. Ook dit jaar stellen we u in de gelegeheid om een Huis-Paaskaars via de kerk te bestellen.

Er zijn 2 kaarsen met was-reliëf en opdruk. Zie afbeelding hierboven.

Links ‘Emmaüsgangers’ en tweede van links ‘De Levensboom’. Deze kaarsen zijn beschikbaar in lengtes van 30, 40 en 60 cm. (Prijzen resp.: € 42,56;  € 49,97 en  € 64,25 )

Dan zijn er ook 4 prachtige was-reliëf uitvoeringen beschikbaar in lengtes van 25, 30, 40 en 60 cm. (Prijzen resp.: € 22,34;  € 29,43;  € 36,78 en € 64,25 )
Zij dragen de volgende namen,
de derde van links met vissen en korenaren wordt ‘De Eucharistie’ genoemd.
De vierde van links heet ‘Nieuw begin”, hierop ziet u de regenboog en een duif met groen takje.
De vijfde van links heet ‘Chi-Rho kruis” en de laatste heet ‘Vredesduif’.

In de Poststraatkerk komt een intekenlijst te hangen, hierop kunt u aangeven welke kaars u wilt hebben en in welke lengte.

Ook op de website van onze kerk kunt u deze informatie vinden.

U kunt ook een mail sturen naar kerkdiensten@pknstadskanaal.nl waarbij u in het onderwerp het woord Paaskaars zet. In de mail kunt u dan uw bestelling, welke kaars en hoeveel cm. en het totaalbedrag, aangeven. Daarnaast graag uw naam, adres en telefoonnummer doorgeven zodat wij de kaars bij u kunnen thuisbezorgen.

Mochten deze beide manieren van bestellen niet lukken dan kunt u eventueel telefonisch bestellen bij Brenda Belga. (06-30 60 11 49)
De bestellingen moeten voor 7 maart bij ons binnen zijn zodat we de kaarsen voor de paasdagen bij u kunnen afleveren.

Daarnaast is er ook een aantal kandelaars bij te bestellen:

Op de website www.boca.nl kunt u de kaarsen ook bekijken. (Maar denk erom, als u daar bestelt moet u wel verzendkosten betalen.)