Kindernevendienst                  Veertigdagenproject 2024   

Er is elke zondag tijdens de kerkdienst kindernevendienst voor kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisschool. Met Pasen en Kerst wordt er aan en project gewerkt.

Vaak wordt er nog iets gemaakt dat aansluit bij het thema van de zondag. Er wordt geknutseld, gezongen en er worden spelletjes gedaan. Het is fijn om met de kinderen bezig te zijn en te proberen met elkaar een goede invulling aan de nevendienst te geven. Ook wordt er met de laptop gewerkt en filmpjes en liedjes van YouTube vertoond.
Na de collecte komen de kinderen weer in de kerk.

Bij doopdiensten verzorgen de kinderen van de nevendienst een (muzikale) bijdrage voor dopeling en doopouders.

Project Veertigdagentijd Kind op Zondag

In het veertigdagentijdproject van dit jaar vieren we de nabijheid van andere mensen en van God in ons bestaan. In de verhalen ontdekken we wat het betekent om er niet alleen voor te staan: Wat goed dat jij er bent!

Het is goed dat mensen er voor elkaar kunnen zijn. Om samen te genieten van het leven, maar ook om elkaar te troosten en te steunen als dat nodig is. Jezus heeft laten zien wat het betekent dat God naar mensen omziet. Hij deed voor hoe mensen voor elkaar kunnen zorgen op de weg naar Gods koninkrijk. Wie daar iets van ervaart, kan dankbaar zeggen: Wat goed dat jij / u er bent!

zondag 18 februari:      Wat heb je nodig?

zondag 24 februari:      Een vleugje hemel

zondag 3 maart:            Een heilige plaats

zondag 10 maart:          Geef maar door

zondag 17 maart:          Een boodschap voor jou

Palmpasen 24 maart:   Op weg naar Jeruzalem

Pasen 31 maart:            Wat goed dat jij er bent!at goed dat jij er bent!