Koffieochtenden

We mogen weer koffie drinken in de tuin van de fam.Kremer

Na de geslaagde koffieochtenden van 22 juni en 12 juli bent u, tenminste wanneer het weer ons gunstig gezind is, op dinsdagochtend 3 augustus weer van harte welkom. Vanaf 10.00 uur is er dan weer een koffieochtend in Onstwedde, Veenhuizen 7 bij de familie Kremer.
U kunt zich t/m zondagavond 1 augustus aanmelden, ook voor vervoer, bij Otto Nijboer, Mina Elzen, Janny Alons of Fenny Voorintholt. Verdere gegevens staan in Op Weg en op de beamer.

Er is nog wel een voorwaarde: Het moet goed weer zijn, want het is buiten.

Wij hopen dat we u na de vakantieperiode weer mogen uitnodigen voor de koffieochtenden in de kerk !!

In de drie kerken van onze gemeente worden koffieochtenden georganiseerd, niet alleen voor gemeenteleden maar ook voor hun buren en andere belangstellenden. U kunt onderaan deze pagina zien waar,en wanneer de koffieochtenden gehouden worden.

U bent van harte welkom om deze koffieochtenden te bezoeken.

 

Semsstraatkerk  (koffieochtenden gaan voorlopig niet door)

Op elke 2e dinsdagochtend van de maand is er van 9.45 tot 11.30 uur een koffieochtend in Ons Huis achter de Semsstraatkerk, waar een ieder die het wil en zin heeft welkom is om elkaar onder het genot van een kop koffie/thee te ontmoeten en met elkaar bij te praten.

 

Poststraatkerk  (koffieochtenden gaan voorlopig niet door)

Elke 2e donderdag van de maand wordt er in Eendracht een koffieochtend georganiseerd, waar gemeenteleden elkaar onder het genot van een kopje koffie kunnen ontmoeten.

Natuurlijk zijn gasten ook van harte welkom. De koffieochtenden beginnen om 9.45 uur en duren tot ongeveer 11.00 uur. Het koffiedrinken vindt in de zaal ‘Grootzeil’ plaats.

 

De Hoeksteen  (koffieochtenden gaan voorlopig niet door)

We hopen in 2021 weer net zulke gezellige koffiemorgens te hebben als we gewend waren. U bent t.z.t. daarbij van harte welkom met uw vriend(in) of buurvrouw/buurman.

Voor eventueel vervoer kunt u bellen naar Albert Koster, tel. 613876 of Otto Nijboer tel. 648364.

Geen Evenementen