Koffieochtenden gaan voorlopig niet door i.v.m. coronamaatregelen.

In de drie kerken van onze gemeente worden koffieochtenden georganiseerd, niet alleen voor gemeenteleden maar ook voor hun buren en andere belangstellenden. U kunt onderaan deze pagina zien waar,en wanneer de koffieochtenden gehouden worden.

U bent van harte welkom om deze koffieochtenden te bezoeken.

 

Semsstraatkerk  (koffieochtenden gaan voorlopig niet door)

Op elke 2e dinsdagochtend van de maand is er van 9.45 tot 11.30 uur een koffieochtend in Ons Huis achter de Semsstraatkerk, waar een ieder die het wil en zin heeft welkom is om elkaar onder het genot van een kop koffie/thee te ontmoeten en met elkaar bij te praten.

 

Poststraatkerk  (koffieochtenden gaan voorlopig niet door)

Elke 2e donderdag van de maand wordt er in Eendracht een koffieochtend georganiseerd, waar gemeenteleden elkaar onder het genot van een kopje koffie kunnen ontmoeten.

Natuurlijk zijn gasten ook van harte welkom. De koffieochtenden beginnen om 9.45 uur en duren tot ongeveer 11.00 uur. Het koffiedrinken vindt in de zaal ‘Grootzeil’ plaats.

 

De Hoeksteen  (koffieochtenden gaan voorlopig niet door)

We hopen in 2021 weer net zulke gezellige koffiemorgens te hebben als we gewend waren. U bent t.z.t. daarbij van harte welkom met uw vriend(in) of buurvrouw/buurman. 

Voor eventueel vervoer kunt u bellen naar Albert Koster, tel. 613876 of Otto Nijboer tel. 648364.

Geen Evenementen