Online Koffiedrinken

Het is inmiddels bijna een jaar geleden dat we voor het laatst met elkaar konden koffiedrinken na afloop van de kerkdienst.
Om elkaar weer te kunnen ontmoeten al dan niet met koffie, gaan we de komende tijd online koffiedrinken organiseren. Doet u mee?

Door middel van onderstaand aanvraagformulier kunt u zich opgeven om mee te doen.
Om mee te doen heeft u een computer met internet, een iPad of een tablet nodig.
Als u zich opgegeven heeft krijgt u elke zaterdag een mail met een uitnodiging en een link naar het programma. U ontvangt ook een handleiding hoe het werkt. U hoeft zich maar eenmaal aan te melden.

Rond 10.45 uur zorgt u zelf voor de koffie, thee of iets anders. Om 10.45 uur zetten wij voor u de ‘koffiekamer’ open d.m.v. het programma Zoom.
Tot ongeveer 10.50 uur is er inloop, zodat u even de tijd heeft om u aan te melden met de link die u op zaterdag ontvangen heeft. U hoeft niets te installeren.

U wordt na een korte introductie in groepjes verdeeld, waar u een kwartier de tijd hebt om een praatje te maken en te horen hoe het gaat met andere gemeenteleden en om eventueel na te praten over kerkdienst. Net als vroeger, maar dan toch een beetje anders.

Na een kwartier komen we weer even samen om daarna nog een keer in groepjes, met andere mensen, te praten.
Aan het eind komen we nóg even bij elkaar en sluiten daarna het online koffiedrinken af.

Om u uit te nodigen hebben wij enkele gegevens van u nodig. Deze gegevens worden alléén voor het online koffiedrinken gebruikt. Bij verhindering hoeft u zich niet af te melden.
Als u geen uitnodiging meer wenst te ontvangen, stuur dan een e-mail naar webmaster@pknstadskanaal.nl, dan halen we uw gegevens uit het bestand.

Meer informatie en een beknopte handleiding van het programma ZOOM kunt u hier downloaden.
Met dank aan Nico Wolters die deze handleiding geschreven heeft.

>  Handleiding ZOOM  <