Jeugdwerkadviseur

door | 2 juli 2022 | Kerkenraad | 0 Reacties

Graag wil ik via deze weg mezelf even aan u voorstellen als jeugdwerkadviseur voor tijdelijke ondersteuning aan het jeugdwerk.
Mijn naam is Gert Schouten en samen met mijn vrouw en twee dochters woon ik in Wezep. In het dagelijks leven ben ik als gemeentebegeleider in dienst bij de Dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en daarnaast voor een aantal uren per week freelance jeugdwerkadviseur bij Jeugdwerk.info.
De Protestantse Gemeente Stadskanaal heeft mij gevraagd om tijdens de vacaturetijd voor aan aantal lopende en essentiële taken de taakgroep Jeugd en de jeugdwerkvrijwilligers te ondersteunen bij hun werkzaamheden ten behoeve van het jeugdwerk. Inmiddels ben ik al een aantal keer naar Stadskanaal afgereisd en zijn we bezig om de huidige lopende jeugdwerkactiviteiten tot aan de zomervakantie goed af te ronden. Verder zijn we al aan de slag gegaan met het nadenken en vormgeven van het activiteitenaanbod in het nieuwe seizoen. Hier leest u de komende tijd vast meer over.
Met vriendelijke groet,

Gert Schouten