Vrijwilligersavond 23 april 2024

door | 19 februari 2024 | Belangrijke berichten rij 2 | 0 Reacties

In onze gemeente zijn veel, erg veel gemeenteleden actief als vrijwilliger. Voor, tijdens en na de kerkdiensten, in het jeugdwerk, in het omzien naar gemeenteleden, in het omzien naar mensen in en buiten ons gezichtsveld die geld en/of goederen ontberen, in het onderhoud, de catering en zo is deze opsomming nog wel langer te maken. Zonder de inzet van al deze vrijwilligers zou het onmogelijk zijn dit allemaal voor elkaar te kunne krijgen. Daarom willen we als kerkenraad onze vrijwilligers in “de watten leggen”.
We hebben op dinsdagavond 23 april ‘’Vrolijk Entertainment” gevraagd de voorstelling “De vrolijke V.I.P. Show” te komen spelen. Dit is een programma vol humor, muziek en interactie en gericht op vrijwilligers in welke hoedanigheid dan ook. De avond start om19.30 uur. Inloop vanaf 19 uur.
Voor de koffie/thee en een hapje en drankje wordt gezorgd.
In verband met de organisatie willen we graag vooraf weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Aanmelden graag voor 16 april en kan via de volgende mailadressen (coba.dehoop@gmail.com of tjitske.alserda@gmail.com) of via een opgaveformulier die in de kerkgebouwen van de Semsstraatkerk en de Poststraatkerk ligt.