Kerkelijk Werker Jeugd & Jonge gezinnen

door | 2 oktober 2022 | Algemeen, Belangrijke berichten | 0 Reacties

Zondag 2 oktober is Josee Veldkamp bevestigd tot kerkelijk werker voor jeugd en jonge gezinnen. We zijn heel blij dat zij in onze gemeente komt werken. Momenteel is zij al druk bezig zich in te werken. Binnenkort zal zij zwangerschaps- en bevallingsverlof genieten en daarna de draad weer oppakken. We wensen haar heel veel succes en werkplezier in onze gemeente.

Hallo allemaal!
Ik ben Josee, en per 1 september begin ik in jullie gemeente als Kerkelijk Werker Jeugd & Jonge gezinnen. Met mijn gezin, man, drie kinderen & een vierde op komst, woon ik in ‘2e Mond’, mooi dichtbij dus. De komende weken kun je me tegenkomen bij diensten, vergaderingen of activiteiten. Ik wil graag even de tijd nemen om met zoveel mogelijk mensen kennis te maken en zo een beeld te krijgen van de gemeente, en vooral de kinderen, jeugd en gezinnen en natuurlijk alle activiteiten die er zijn en worden georganiseerd.
Ik heb eerder als Kerkelijk (jongeren-) Werker gewerkt in Hellendoorn en Gramsbergen, en ook als Godsdienstdocent in het Openbaar Onderwijs. Ik ga regelmatig voor in kerkdiensten in de wijde omgeving, in laagdrempelige en ‘gewone’ diensten, die met mijn licht chaotische inslag altijd iets laagdrempeliger worden.
Natuurlijk moet ik mijn weg nog een beetje vinden in de gemeente en daarbij hoop ik op jullie hulp; kan ik eens bij je langskomen om kennis te maken? Wil je eens bellen om tips of ideeën te delen? Gaan we samen even ergens een colaatje of cappuccino drinken? (ligt wellicht aan je leeftijd :-)). Wil je misschien ook wel eens iets betekenen in jeugdwerk of wil je eens ergens je hart luchten? Laat het me weten!
Ik zie er naar uit om met jullie te werken, om kinderen en jongeren én hun ouders te helpen om (meer?) met God te leven, te zoeken, te vinden.

Groetjes, Josee Veldkamp
Joseeveldkamp@hotmail.com / 06 13 84 99 68